Börja med att skära upp melonen till en tårtform. Det blir lättast om du skär botten och övre skiktet först så den kan stå och sen skär av sidorna.
Smält cockladen. Torka av melonen med hushållspapper så ytan blir helt torr. Häll över den varma chokladen och samla samtidigt upp det som rinner av och för tillbaka den på melonens sidor med hjälp av en spatel. Kyl tårtan i kylen tills chokladen är helt stel.
Nu är det dags för dekoration! Vispa grädden (med ev. socker) och lägg upp den jämt fördelat i skålarna. Färga grädden så den får 6 olika nyanser. jag började med den ljusaste och ökade mängden pastafärg för varje skål.
Börja spritsa den ljusaste färgen.Dutta ut små pluppar runt hela övre kanten.ta skeden och doppa den i det varma vattnet och dra den nedåt på gräddpluppen. Upprepa på alla pluppar. Gör sedan en ny rad och upprepa. Det finns detaljerade videos på youtube (bla denna: länk) om ni behöver lite mer vägvisning.
Gör samma sak med locket men börja med den ljusaste färgen längst ut och dra med skeden innåt mot mitten av tårtan. KLAR!